Gezocht:  Gastgezinnen voor onze honden, wonend tussen Alkmaar – Amsterdam – Leiden

Wat wij zoeken: stabiele gezinnen, die ruim de tijd hebben om zich met de hond bezig te houden. Dit betekent dus dat men maximaal een uur of 3-4 per dag afwezig is en de rest van de tijd veel aandacht aan het dier kan besteden. Er is overigens een aardige kans dat de hond nog moet leren om alleen te blijven en nog veel meer andere dingen. Of u wel of geen kinderen, wel of geen katten, wel of geen andere huisdieren heeft, is voor ons niet van belang, we zoeken honden uit die in uw situatie passen (dan passen ze ook bij adoptanten!).

Ook leuk voor diegenen die niet zelf een hond willen hebben, maar wel af en toe tijd en zin hebben om de verzorging op zich te nemen. Een parttime hond, zeg maar …..

Wat van belang is, is dat u het geweldig vindt om een dier in nood op te vangen voor een (korte) periode en dat u graag de zorg ervoor op u neemt. Dus ook wandelen, dingen leren als niet op het aanrecht klimmen, vuilnisbak alleen laten, en dergelijke. Kortom, alles wat een hond nodig heeft om goed te kunnen functioneren in ons kikkerlandje.

Het voordeel van het werken met gastgezinnen is, dat het Adelante een beter inzicht geeft in hoe de hond zich ontwikkelt, zodat het juiste adoptiegezin voor de hond gevonden kan worden.
De voeding en evt. dierenartskosten zijn voor onze rekening, de onbetaalbare aandacht en liefde zijn voor die van u

Wanneer u geïnteresseerd bent, of iemand in uw naaste omgeving kent die interesse heeft dan vinden wij het erg fijn als u ons benadert. Dan gaan we in gesprek en komen bij u langs om afspraken te maken!